Mainos

”Yle yrittänyt lyhyessä ajassa kahdesti upottaa keskustalaisen pääministerin”

- Kyllä tämä on suoraan sanottuna skandaali Yleisradion puolelta. Vuorokauden ajan he antavat väärän tiedon levitä maailmalle kaikilla kanavillaan ja vasta nyt he korjaavat tiedon. Luokattoman huonoa uutistyötä Yleisradion puolelta.

Näillä sanoin moitti Yleisradiota tuohtunut keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen MTV3.n uutisille alkuillasta.

Laanisen mukaan Ylen uutisoimat virheelliset tiedot pääministeri Mari Kiviniemen Nuorisosäätiö-yhteyksistä syövät pahasti Ylen uskottavuutta.

Laaninen kertoo pohtivansa jopa sitä, voiko keskusta osallistua Ylen järjestämiin vaalitentteihin.

- Kyllä meillä on herännyt huoli tällaisen luokattoman toiminnan jälkeen, että kyetäänkö siellä tasapuolisesti ja puolueettomasti vetämään se rooli, joka Ylelle kuuluu vaalikeskustelussa, Laaninen sanoo.

Laanisen mielestä Yle on tarkoituksellisesti vahingoittanut keskustan johtohahmoja lyhyen ajan sisällä. Hän muistuttaa, että ex-pääministeri Matti Vanhasta koskevasta Yleisradion lautakasauutisoinnista ei ole kulunut pitkää aikaa.

- Parin vuoden sisällä Ylellä on ollut jo kaksi kertaa yritys upottaa keskustan puheenjohtaja ja pääministeri. Heidän tarkoituksenaan on ollut vahingoittaa Kiviniemeä samalla tavoin kuin Vanhastakin.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu (Kymmenen uutiset 26.1.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.