Mainos

Yle valmis yhteistyöhön kilpailijoiden kanssa

MTV3 on kiinnostunut lisäämään yhteistyötään Yleisradion kanssa. MTV3:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara pitää erittäin tervetulleena Ylen toimitusjohtajan Mikael Jungnerin kaavailuja yhteistyön lisäämisestä.

- Myös meillä on yhteistyön tiivistämiseen kova halu, kun siihen löytyy mahdollisuuksia ja siitä on molemmille hyötyä. Jo nyt on puhuttu ristiinlinkityksestä Ylen verkkosivujen ja MTV3:n välillä, ja toinen hyvä alue on urheilu, Karhuvaara sanoo.

Jungner kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että Yle käy erilaisia yhteistyökeskusteluja myös muun muassa Nelosen ja Elisan kanssa. Nelosen liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Louhelainen pitää Jungnerin ajatuksia mielenkiintoisena päänavauksena mutta ei toistaiseksi kerro, millaisesta yhteistyöstä yhtiöt mahdollisesti keskustelevat.

- Uusista avauksista ei ole tällä hetkellä kerrottavaa, hän sanoo.

Jungner olisi myös valmis antamaan Ylen omat ohjelmat ilmaiseksi kaupallisille yhtiöille, kuten mahdollisille mobiiliyhtiöille. Ilmaiseksi antaminen ulottuisi toisin sanoen niihin ohjelmiin, joihin Ylellä on tekijänoikeudet. Jungnerin mukaan Yle ei esimerkiksi aio itse kehittää mobiilitelevisiota.

Rakkaudesta ei enää puhuta

Helsingin Sanomien haastattelussa Jungner kertoo myös syitä siihen, miksi hän on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina aiempaa niukemmin. Viime vuonna hän oli paljon esillä vaimonsa Maria Jungnerin ja pariskunnan tuoreen avioliiton vuoksi.

- Pikanttina yksityiskohtana voin sanoa, että olen luvannut Ylen hallitukselle, etten enää puhu rakkaudesta julkisuudessa, Jungner paljastaa.

Jungnerin mukaan hänellä oli myös suosittelijoita, jotka kehottivat vähentämään julkisuutta. Päätös oli kuitenkin hänen omansa ja se Jungnerin mukaan myös pitää.

- Viimeinen tippa oli se, kun häämatkamme oli Ylen puoli yhdeksän uutisissa. Ajattelin, että joko minä tai maailma on tullut hulluksi, ja päätin vetäytyä julkisuudesta. Se on ollut hyvin helppoa, hän sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.