Mainos

Yle: Hurstin leipäjonolle löytymässä uudet tilat

Heikki Hursti ja Helsingin kaupunki ovat keskustelleet Kallion leipäjonon tulevaisuudesta. Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön vaate- ja ruokapalvelulle ollaan nyt ehdotettu isompia tiloja, jossa toimintaa vois myös laajentaa. Kaupunki on lupaillut apua myös vuokranmaksuun. Asiasta kirjoittaa Yle.

Heikki Hurstin mukaan kaupunki on vakavissaan leipäjonon tulevaisuudesta. Vuokratuki ja suuremmat tilat mahdollistaisivat myös sen, että Hursti voisi ottaa vapaaehtoistoimintaan lisää väkeä mukaan.

Helsingin kaupungin sosiaalijohtaja Paavo Voutilainen oli Ylen mukaan maininnut Hurstille kahdesta eri tilasta. Hursti ei kuitenkaan maininnut, mistä tiloista oli kyse. Joka tapauksessa silmät ovat kohdistuneet kantakaupungin tiloihin. Kallion-Sörnäisten alueelta tarvittavia tiloja ei todennäköisesti löydy.

Heikki Hursti myöntää, ettei halua tapella kalliolaisten kanssa leipäjonosta. Vastaanhangoittelevan oppositiorintaman lisäksi Hurstilla riittää tukijoitakin.

– Lähistön uusi apteekkari soitti minulle eilen ja sanoi, että apteekki ei ainakaan halua ajaa meitä pois, Hursti iloitsi Ylen haastattelussa.

Tilakysymys yritetään ratkaista syksyllä, ennen joulukiireitä.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja