Yksivuotiaan tytön sieppaaja etsintäkuulutettiin Yhdysvalloissa – mies on aseistautunut ja vaarallinen

Yhdysvalloissa on annettu etsintäkuulutus yksivuotiaan tytön siepanneesta miehestä. Miehen kerrotaan olevan aseistautunut ja vaarallinen, KTLA uutisoi.

Etsintäkuulutettu on Daniel Segura, 38, jonka kerrotaan siepanneen lapsen, Lexi Seguran, tämän äidiltä kesken pariskunnan välisen kärhämän Rancho Cucamongasta, Kaliforniassa.

Asumuserossa olleella pariskunnalla oli keskenään riitaa, joka päättyi pahaenteisesti Seguran kaivaessa esiin käsiaseen, Berdinon maakunnan sheriffiosaston tiedottaja Jodi Miller kertoo.

– Olemme huolissamme lapsen turvallisuudesta, Miller sanoo.

Epäillyn kerrotaan uhkailleen poliisia itsemurhalla, sheriffin ensimmäisessä tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi epäilee miehen ja lapsen liikkuvan punaisella vuoden 2012 Mitsubishi Galantilla. Poliisin mukaan miehen ja lapsen välinen suhde on epäselvä.

Lexin kerrotaan olevan ruskeahiuksinen ja ruskeasilmäinen latinalaisamerikkalainen tyttö. Hän on noin metrin pituinen ja painaa reilut 15 kiloa. Kaappaushetkellä hänellä oli päällään kultaisella tekstillä koristeltu vaaleansininen paita, farkut ja vaaleanpunaiset kengät, viranomaiset tiedottavat.

Epäillyn Daniel Seguran kerrotaan olevan niin ikään ruskeahiuksinen ja ruskeasilmäinen latinalaisamerikkalainen. Hän on noin 165 senttimetriä pitkä ja painaa reilut 77 kiloa. Miehellä oli viimeksi yllään musta t-paita, musta baseball-lippis sekä farkut. Hänellä on useita tatuointeja käsivarsissaan ja kaulassaan.

Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä.

Lue myös:

    Uusimmat