Yksityissijoittajat rankkasivat pörssiyhtiöitä – Nokialle kiitosta yhtiökokouksista

Yksityissijoittajat arvostavat eniten suurista suomalaisista pörssiyhtiöistä hissiyhtiö Konetta, paljastaa tuore kysely. Muita kärkiyhtiöitä olivat Sampo ja Nokia. 

Nokia sai kiitosta yksityissijoittajilta erityisesti yhtiökokouksen järjestämisestä. Ykköseksi kolmannen kerran peräkkäin tullut Kone taas on yksityissijoittajien mielestä houkutteleva sijoituskohde tulostensa puolesta. 

Pienistä yhtiöistä yksityissijoittajat arvostivat Suomen Pörssisäätiön, viestintätoimisto Kreabin ja Wanhan Sataman kilpailukyselyssä eniten terveysteknologiayritys Revenio Goupia ja sen jälkeen Marimekkoa ja Verkkokauppa.comia. 

Epävirallinen kysely järjestettiin Invest 2015 -tapahtuman yhteydessä. Yksityissijoittajat arvioisivat yrityksiä sijoituskohteen houkuttelevuuden, luotettavan sijoitusviestinnän ja toimivan yhtiökokouksen näkökulmasta kahdessa sarjassa.

Kyselykilpailun tarkoituksena on Pörssisäätiön mukaan edistää yksityissijoittajien tunnettavuutta yhtiöissä.

– Tarvitsemme yhä enemmän yksityissijoittajia omistajiksi ja sijoittajiksi tukemaan suomalaisten yritysten kasvua ja kehitystä, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kommentoi viestintätoimisto Kreabin tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat