Mainos

Yksityinen sähköposti levisi miljoonille ihmisille

Nuoren brittinaisen poikaystävälleen lähettämä rivo sähköposti on kulkeutunut yli kymmenen miljoonan ihmisen käsiin ympäri maailman. Nainen on niin häpeissään, että hän on piiloutunut julkisuudelta.

-

Nainen lähetti poikaystävälleen sähköpostin, jossa oli liitteenä kuvauksia heidän sukupuolielämästään. Poikaystävä lähetti sähköpostin eteenpäin kuudelle ystävälleen kehuskellakseen seksielämästään heille. Tämän jälkeen posti levisi tietokoneelta toiselle, kun huvittuneet ihmiset lähettivät sitä eteenpäin ystävilleen ja työtovereilleen ympäri maailman, jopa Australiaan saakka.

26-vuotiaan naisen äiti kommentoi lauantaina: -Tyttäreni on kauhistunut tästä. Hän on vetäytynyt piiloon julkisuudelta. En syytä häntä. En voisi itsekään kuvitella näyttäytyväni tällaisen jälkeen.

Internet-lakimies Adam Rose toteaa tapahtuneen olevan hyvä muistutus sähköpostin järkevästä käytöstä.
-Minun mielestäni ihmisten tulisi ottaa sähköposti vakavammin ja ajatella tarkemmin, mitä he ovat kirjoittamassa. Perussääntö on, että sähköpostitse ei kannata lähettää mitään, mitä ei halua saattaa muiden ihmisten tietoon tai näkyville, kertoi Rose.
(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.