Mainos

Yksinhuoltajaisä käytti elämänsä viimeiset kuukaudet löytääkseen 4-vuotiaalle pojalleen uuden perheen

Kuolemansairas isä teki kaikkensa löytääkseen rakastavan kodin pienelle pojalleen. Onneksi isän viimeinen toive saatiin toteutettua.

Kun yksinhuoltajaisä Nick Rose sai kuulla sairastavansa aggressiivista syöpää, hän ei vaipunut epätoivoon, vaan ryhtyi pohtimaan neljävuotiaan poikansa Loganin tulevaisuutta.

Kivuliaiden hoitojen keskellä isä keskittyi löytämään rakastavan kodin, joka pitäisi pojasta hyvää huolta hänen poismenonsa jälkeen. Pojan äiti ei ollut mukana perheen elämässä, joten sijaiskodin löytäminen oli isälle kunniatehtävä.

Huolehtiva isä voi nyt levätä rauhassa 

Yhdeksän kuukautta sitten saadun diagnoosin jälkeen syöpä levisi todella nopeasti isän luista keuhkoihin, eivätkä hoidot tehonneet toivotulla tavalla aggressiiviseen syöpään. Rose menehtyi tammikuun kolmas päivä.

Läheisten mukaan Rose yritti pysyä vahvana poikansa vuoksi aivan viimeisiin päiviin saakka; Logan oli hänen koko elämänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hänellä oli lopussa todella paljon kipuja. Alussa hän vitsaili syövästä piristääkseen ihmisiä, mutta lopussa hän kärsi, miehen läheinen ystävä Aaron Crompton kertoo.

Isän kamppailu palkittiin, sillä hän löysi pojalleen täydellisen kodin juuri ennen kuolemaansa. Hän voi nyt levätä rauhassa. 

Rosen sisko järjesti veljensä hautajaisia varten keräyksen, jotta veljen viimeisestä matkasta saataisiin järjestettyä mahdollisimman ihana. Ylijääneet rahat sijoitettiin Loganin koulupukuun, jota hän tulee tarvitsemaan aloittaessaan koulun uuden perheensä luona. 

Video: Myös tämä isä on täysillä mukana lapsensa elämässä. 

0:44

Lähde: DailyMail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.