Yksi Tukholman iskun uhreista Spotify-musiikkipalvelun pomo – "Mahtava aviomies, poika, isä ja ystävä"

Musiikkisuoratoistopalvelun toimitusjohtaja Daniel Ek jakoi muistokirjoituksen ystävälleen ja työkaverilleen Facebookissa. 

Tukholman perjantaisessa iskussa kuoli neljä ja loukkaantui 15.

Aiemmin julkisuudessa on kerrottu, että yksi kuolonuhreista oli britti, ja nyt Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek on jakanut sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksen iskussa menehtyneelle ystävälleen ja kollegalleen Chris Bevingtonille, 41. 

Bevingtonin kuoleman on vahvistanut hänen perheensä Iso-Britannian ulkoministeriön tiedotteessa. 

Kaksi iskuissa kuolleista olivat Ruotsin kansalaisia, ja yksi Belgian kansalainen. Muiden uhrien nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen.


Iso-Britanniassa syntynyt ja kasvanut Bevington asui Tukholmassa perheensä kanssa töidensä johdosta ruotsalaisyrityksessä. Bevington työskenteli yrityksessä kehitystehtävissä. 

Facebookissa julkaisemassaan viestissä Ek purkaa surullisia tuntojaan ystävänsä ja työkaverin menetyksen johdosta. 

– Chris on ollut tiimimme jäsen yli viisi vuotta. Hänellä on ollut suuri merkitys ei vain liiketoimintaan, vaan jokaiseen joka on ollut etuoikeutettu työskentelemään hänen kanssaan, Ek kirjoittaa.

Brittijulkaisu Guardianin haastattelussa Bevingtonin isä,John Bevington, kuvailee edesmennyttä poikaansa "mahtavaksi aviomieheksi, pojaksi, isäksi, veljeksi ja ystäväksi". 

– Olemme musertuneita äärimmäisen lahjakkaan ja myötätuntoisen poikamme Chrisin kuolemasta, hän kertoo.  

Lue myös:

    Uusimmat