Mainos

Yksi kuoli Varsinais-Suomen aamuliikenteessä

Henkilöauto suistui liukkaalla kelillä kuorma-auton eteen Alastarolla.

Räntäisessä kelissä sujunut aamuliikenne on vaatinut yhden kuolonuhrin Varsinais-Suomessa. Henkilöauton kuljettaja kuoli Alastarolla auton suistuttua vastaantulleen kuorma-auton eteen. Onnettomuus sattui tiellä numero 41.

Aamulla sattui useampiakin kolareita. Turun keskustaan suuntautuvaa liikennettä hidasti peräänajo Aninkaistenkadulla. Onnettomuus sattui vähän ennen aamukahdeksaa. Pieni kuorma-auto törmäsi koulutaksin perään linja-autoaseman kohdalla. Autossa oli neljä lasta. Heitä käytettiin Turun yliopistollisen sairaalan Turun yliopistollisen keskussairaalan lastenpoliklinikalla.

Loimaalla neljä ihmistä loukkaantui kahden henkilöauton kolarissa.

Myös muualla maassa on ollut paikoin hankala ajokeli.

Pirkanmaan ja Keski-Suomen liikenteelle aamun ensilumi ei aiheuttanut suuria ongelmia. Tiet olivat lumen ja rännän vuoksi märkiä, mutta eivät kovin liukkaita.

Hätäkeskusten mukaan Orivedellä ja Hämeenkyrössä sattui aamuvarhaisella ulosajo ja Tikkakoskella peltikolari. Kaikki onnettomuudet tapahtuivat pikkuteillä, eikä niissä loukkaantunut kukaan.

Lumi tuli aikaisin Etelä-Suomeen

Talvi alkaa tehdä tuloaan ainakin yön ja aamun lumisateista päätellen. Ilmatieteen laitoksen mukaan lunta on satanut monin paikoin ympäri maata.

Lunta tuprutteli muun muassa Lapissa, Kainuun eteläosissa ja Pohjois-Karjalassa lähellä itärajaa. Lisäksi Satakunnan sisäosissa sekä Pirkanmaalla on satanut lunta ja räntää.

Eteläisin lumen valloittama paikkakunta on Lahti. Uudellamaalla sade on tullut räntänä.

Viimeksi reilu lumipeite satoi maan eteläosiin lokakuun alkupuolella 2002 ja 1992.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.