Mainos

Yksi kuoli kolmen auton kolarissa Lohjalla

Yksi ihminen kuoli pakettiauton ja kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä Lohjalla eilen iltapäivällä. Pelastuslaitoksen mukaan kaikki kolarissa mukana olleet seitsemän ihmistä toimitettiin sairaalahoitoon, mutta neljä heistä vain tarkistettavaksi. Poliisin mukaan yksi loukkaantuneista kuoli myöhemmin sairaalassa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan onnettomuus sattui Virkkalassa noin seitsemän kilometriä Lohjan keskustasta Karjaan suuntaan. Liikenne oli poikki tapahtumapaikalla noin kahden tunnin ajan.

Komisario Petri Lillvisin mukaan vasemmalle kääntymässä olleen henkilöauton perään oli osunut takaa tullut pakettiauto. Peräänajon seurauksena henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle, ja siihen oli törmännyt vielä vastakkaisesta suunnasta tullut toinen henkilöauto.

Pelastuslaitoksen mukaan rajuimmin lyttyyn menneessä henkilöautossa oli kolme ihmistä, jotka saivat onnettomuudessa vakavimpia vammoja. He jäivät rytäkän seurauksena puristuksiin, ja pelastuslaitos joutui irrottamaan heidät autosta. Muissa ajoneuvoissa oli kummassakin kaksi ihmistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.