Mainos

Yksi kuoli ja yhdeksän loukkaantui Muuramessa

Vakava liikenneonnettomuus on vaatinut kuolonuhrin Muuramessa. Onnettomuudessa loukkaantui yhdeksän ihmistä.

Yksi nainen on kuollut ja yhdeksän muuta ihmistä loukkaantunut neljän auton törmäyksessä Muuramessa Jyväskylän lähellä iltana. Autoissa matkusti yhteensä kymmenen ihmistä. Jyväskylän poliisin mukaan loukkaantuneista osan vammat ovat vakavia, mutta heistä kenelläkään ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen mukaan yksi turman osapuolista oli Punaisen Ristin ensiapuauto. Se ei kuitenkaan ollut hälytysajossa. Poliisin mukaan Jyväskylän suuntaan matkannut SPR:n ensiapuauto oli lähtenyt luisuun ja ajautunut vastaantulijoiden kaistalle törmäten vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Henkilöautossa matkusti kolme ihmistä, joista kuljettajan vieressä istunut nainen sai surmansa ja kaksi muuta loukkaantui pahoin. SPR:n ryhmään kuului neljä henkilöä. Samaan rykelmään törmäsi vielä kaksi muuta henkilöautoa. Yhdessä autossa oli vain kuljettaja ja toisessa kaksi ihmistä.

Turma sattui Pukkiniityssä valtatie 9:llä noin kello 17 kolmisensataa metriä moottoritien päästä Muuramen suuntaan. Tiellä oli lumisohjoa, mutta pelastuslaitoksen mielestä se ei ollut poikkeuksellisen liukas. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta. Tapahtumien selvittely ja raivaustyöt veivät aikaa iltamyöhään.

Länsi-Suomen valmiuspäällikkö Tarvo Rautiainen SPR:n Jyväskylän aluetoimistosta kertoi, että Muuramessa vaurioitunut ajoneuvo oli SPR:n ensiapuryhmän päivystysauto. Se oli varustettu sairaankuljetusautoksi. Auton toimipaikka on Jyväskylä. Ryhmä oli aiemmin päivällä osallistunut autourheilutapahtuman varmistustehtäviin ja oli palaamassa takaisin Jyväskylään. Ensiapuryhmään kuului kaksi naista ja kaksi miestä. He eivät ole kriittisesti loukkaantuneita.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.