Ykkösluokkalaisten eläinprojekti sai surullisen käänteen, kun joku varasti yhden luokan kasvattamista lemmikkikanoista: "Lasten uskoa ihmisyyteen on tuhottu"

Ykkösluokkalaisten eläinprojekti sai surullisen käänteen, kun joku varasti yhden luokan kasvattamista lemmikkikanoista:"Lasten uskoa ihmisyyteen on tuhottu" 1:47
CNN: Kana varastettiin häkistään.

Ykkösluokkalaisia on kohdannut suru Albuquerquessa Yhdysvalloissa, kun yksi heidän luokkansa lemmikkikanoista varastettiin. 

Polka Dot niminen kana on yksi luokan viidestä lemmikkikanasta. Linnut eivät olleet pelkästään lemmikkejä, vaan kyseessä oli myös kouluprojekti. 

– On niin surullista, että ihmiset eivät kunniota muiden omaisuutta. Ja koska kyseessä oli kouluprojekti, he eivät vieneet pelkästään yhtä kanaa, he myös tuhosivat lasten uskoa ihmisyyteen, kertoo ryhmän opettaja Michele Groth.  

Rakkaan kanan puuttuminen huomattiin maanantaina. Eräs opettajista oli huomannut, että kanat eivät olleet häkissään. 

Muut kanat löytyivät, mutta Polka Dot puuttui. 

"Miksi joku tekisi tällaista?"

Kanahäkistä löydettiin useita reikiä ja opettajat epäilevät, että joku on hypännyt koulun porttien yli ja varastanut kanan. 

Projekti kanojen ympärillä on kestänyt jo vuoden. Tarkoituksena on, että lapset oppivat pitämään huolta eläimistä. 

Oppilaat kasvattivat kanat itse munista asti ja näkivät niiden kuoriutuvan. 

– Projekti on ollut mahtava. Lapset ovat todella oppineet pitämään huolta eläimistä. On surullista, kun yksi niistä on kateissa. Eiväthän ykkösluokkalaiset ymmärrä, miksi joku tekisi tällaista. 

Opettaja Grothin mukaan lapset ovat tehneet useita kylttejä ja katoamisilmoituksia rakkaasta lemmikistä. 

Lue myös:

    Uusimmat