Mainos

YIT liittoon Coca-Colan kanssa

YIT-Yhtymä on tehnyt amerikkalaisen Coca-Cola Companyn kanssa suunnittelu- ja rakentamispalveluja koskevan yhteistyösopimuksen. Liiton puitteissa YIT tarjoaa Coca-Colalle suunnittelu-, engineering- ja rakentamispalveluja Skandinavian maissa, Venäjällä, eräissä muissa IVY-maissa sekä Baltian maissa.

-Sopimuksessa on kyse kehittämisyhteistyöstä, jonka tavoitteena on nopeuttaa Coca Colan tuotanto- ja jakelutilojen rakentamisprosessia. Lähtökohtana on YIT:n sitoutuminen pitkäaikaiseen yhteistyöhön Coca-Colan hankkeissa, kertoi toimialajohtaja Mikko Rekola YIT-Yhtymästä tänään.

YIT antaa Rekolan mukaan projektien käyttöön projektinjohtoresurssit, suunnitteluryhmän sekä prosessi- ja rakentamisosaamisensa. Se koordinoi strategisena allianssiurakoitsijana koko hankkeen suunnittelun, tuotantolaitteiston ja rakennusvaiheen toteutuksen.

Parhaillaan YIT toteuttaa Coca-Colan virvoitusjuomatehtaan laajennusta Moskovassa. Yhtiö odottaa liiton nyt luovan edellytyksiä entistä tehokkaammalle yhteistyölle kohdemaissa Coca-Colan kanssa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.