Mainos

Yhdysvaltalaismies on rakastellut tuhatta autoa — ja yhtä helikopteria

Yhdysvaltalainen Edward Smith todella rakastaa autoja, jopa siinä määrin, että harrastaa seksiä niiden kanssa.

57-vuotias Smith kertoo harrastaneensa seksiä yli tuhannen auton kanssa.

– En ole sairas, enkä halua loukata ketään. Autot ovat vain mieleeni, Smith kertoo The Telegraph -lehden haastattelussa.

Smith ei omien sanojensa mukaan ole koskaan ollut kiinnostunut naisista tai miehistä, vaikka nuorempana harrastikin seksiä myös naisten kanssa. Auton kanssa hän harrasti seksiä ensimmäisen kerran 15-vuotiaana.

– Olen romanttinen, kirjoitan runoja autoista, laulan niille ja puhun kuin tyttöystävälle. Tunnen sydämeni ja minulla ei ole mitään halua muuttua.

Smith piti pitkään taipumuksensa piilossa.

Sittemmin hän on kuitenkin avoimesti tunnustautunut mekanofiiliksi, eli henkilöksi joka tuntee seksuaalista viehätystä mekaanisiin laitteisiin.

Autojen lisäksi miehen silmä on joskus myös vaellellut muihin kohteisiin. Smithin mukaan hänen jännittävin seksuaalinen kokemuksensa oli se, kun hän rakasteli tv-sarja Airwolfista tuttua helikopteria.

Parhaillaan Smith kertoo olevansa suhteessa Vanilla-nimisen kuplavolkkarin kanssa. Hän tunnustaa kuitenkin, että suurin osa hänen seksikumppaneistaan ovat autoja, jotka ovat kuuluneet vieraille ihmisille tai olleet esillä autonäyttelyissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.