Mainos

Yhdysvaltain lehdet ilmestyivät lisäpainoksina

Yhdysvaltalaiset sanomalehdet suoltivat heti eilen illalla terroristi-iskuja kauhistelevia lisäpainoksiaan. Lehtien kannet ja lööpit uutisoivat World Trade Centerin ja Pentagonin tuhoista kylmän tehokkain otsikoin.
Kansikuvissa kauhistuneet newyorkilaiset juoksivat pakoon onnettomuuspaikalta. Eräs floridalaislehti julkaisi myös kuvan, jossa ihminen oli hypännyt tai pudonnut pilvenpiirtäjästä.
Monet lehdet julkaisivat ensimmäisen lisälehtensä Persianlahden sodan tai O.J. Simpsonin kohuoikeudenkäynnin jälkeen.
Washington Timesin lööppiin tapahtumat oli pelkistetty muotoon "Kauhua". Washington Post otsikoi neutraalimmin: "Terrori-iskuja Pentagoniin ja World Trade Centeriin". The Denver Post ja Rocky Mountain News otsikoivat uutisensa sanalla "Hyökkäys".
San Francisco Chroniclen kannessa otsikon "Yhdysvallat hyökkäysten kohteena" seurana oli kaksi paljon puhuvaa kuvaa: ensimmäinen World Trade Centeriä lähestyvästä lentokoneesta ja toinen, jossa kone on jo osunut WTC:n torniin.
The St. Louis Post-Dispatch julkaisi 16-sivuisen lisänumeronsa vain muutama tunti tuhoisien iskujen jälkeen. Lehden mukaan "Terroristi-iskut repivät Yhdysvaltoja." The Houston Chronicle ja The Atlanta Journal puhuivat hyökkäyksistä Yhdysvaltoja kohtaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.