Yhdysvaltain kongressin nuorin nainen ei pelkää säväyttää: näpäytti arvostelijoita julkaisemalla uuden tanssivideon

Demokraatti näpäytti takaisin: tässä on Yhdysvaltain kongressin tanssiva edustaja 2:25
Ocasio-Cortez julkaisi Twitter-kanavallaan videon, jossa hän tanssii uudessa toimessaan Washingtonissa. Video oli näpäytys hänen opiskeluaikana kuvatun tanssivideonsa arvostelijoille.

Alexandria Ocasio-Cortezia ei voi moittia huumorintajun puutteesta. Sosiaalisessa mediassa julkaistiin hänestä opiskeluaikainen tanssivideo. Videon julkaisijoiden tarkoituksena oli irvailla tuoreelle kongressiedustajalle, mutta toisin kävi. Ocasio-Cortez näpäytti arvostelijoita uudella tanssivideolla.

Ocasio-Cortez on todellinen yllättäjä. Marraskuussa hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin Yhdysvaltain liittovaltion kongressiin valittu nainensitten hän puhuu avoimesti haasteistaan maksaa Washingtonin korkeaa vuokraa ja nyt hän on julkaissut humoristisen vastineen häntä sosiaalisessa mediassa mustamaalanneille.

Uudet tanssit toimiston edessä

Kaikki alkoi siitä, kun Twitterissä alkoi levitä video, jossa Ocasio-Cortez tanssi talon katolla. 30 sekuntia kestävä video on kuvattu naisen opiskeluaikana Bostonin yliopistossa. 

Video julkaistiin päivää ennen kuin uusi kongressi aloitti työnsä ja sen ilmiselvä tarkoitus oli häpäistä uusi demokraattiedustaja. Sittemmin poistetussa julkaisussa Ocasio-Cortezia kuvaillaan kommariksi ja typerykseksi. 

Sen lisäksi, että nimetön julkaisu keräsi hurjan vastarinnan Ocasio-Cortezin seuraajilta, nainen julkaisi oman vastineensa Twitterissä. Uudella videolla kongressiedustaja tanssii jakkupuvussa toimistonsa edessä Washingtonissa. 

 

– Kuulin, että republikaaninen puolue pitää tanssivia naisia hävyttöminä. Odottakaapas, kun he saavat tietää tanssivasta kongressinaisesta, Ocasio-Cortez sanailee twiitissä. 

Lue myös:

    Uusimmat