Mainos

Yassin: Hamas ei harkitse tulitaukoa

Islamilainen äärijärjestö Hamas ei harkitse tulitauon aloittamista Israelin vastaisessa taistelussaan, jos Israel ei lopeta hyökkäyksiään palestiinalaisia vastaan, sanoi Hamasin hengellinen johtaja Ahmed Yassin.

Hamas-järjestön henkinen johtaja sheikki Yassin

Hamasin hengellinen johtaja Ahmed Yassin tähdensi, että Hamas on valinnut aseellisen vastarinnan ja pyhän sodan tien ja ettei se koskaan katoa.

-Ei Israel eikä Yhdysvallat pysty lyömään Hamasia eikä islamia. Yassin tuli nyt ensimmäisen kerran julkisuuteen sen jälkeen, kun Israel yritti salamurhata hänet syyskuun alussa. Hän tuomitsi tiedotustilaisuudessaan presidentti George W. Bushin puheen YK:ssa ja kuvasi sitä sodan julistukseksi islamia vastaan.

-Bush julistaa sotaa islamia vastaan terrorismin ja terrorismia ruokkivien ideologioiden varjolla. Bush pitää islamia terrorismina, Yassin sanoi. Yassinin mukaan Bush joutui turvautumaan sotaan epäonnistuttuaan vuoropuhelussa muslimien kanssa. -Mutta hän häviää niin Afganistanissa, Irakissa, Palestiinassa kuin kaikkialla muslimimaailmassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.