X Factor USA:n kulisseissa: Simon Cowell asuu 1,6 miljoonan dollarin jättiasuntoautossa

Simon Cowellin kaksikerroksinen asuntovaunu maksoi 1,6 miljoonaa dollaria.

Viihdemoguli Simon Cowellin luotsaama X Factor USA -televisiosarja pyörii parhaillaan Subilla. Cowellilla on kulisseissa lokoisat oltavat, sillä hän asuu ohjelman kuvausten ajan jättikokoisessa asuntoautossa.

Traileri on 1,6 miljoonan dollarin arvoinen ja se painaa 40 tonnia. Kaksikerroksinen vaunu on tilava ja viimeisen päälle sisustettu.

Italialaisittain verhoillut kalusteet ovat huippuluokkaa ja trailerin viihdevarustus parhaasta päästä: 52-vuotias Cowell voi rentoutua kuvausten päätteeksi vaikkapa 60-tuumaisen televisionsa ääressä.

Vaunun sisäkatossa peilit, jotka tuovat lisää tilantuntua. Lisäksi vaunussa on höyrystämätön suihkutila sekä toimistonurkkaus.

Tiistaisin ja perjantaisin esitettävässä tv-realityssä etsitään uutta tähteä musiikkitaivaalle. Itsensä likoon laittavat niin laulajat, kuorot kuin valmentajatkin.

Voittajalle on luvassa televisiohistorian suurin voittopotti: viiden miljoonan dollarin arvoinen levytyssopimus. Tuomareina toimivat Paula Abdul, Pussycat Dollsin laulajatar Nicole Scherzinger sekä musiikkimoguli L.A. Reid.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Mobile Estates, Suntzulynn for LE / Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja