X Factor -tuomarin hullusta hiustyylistä muotivillitys?

X Factor USA -tuomari Demi Lovato hätkähdytti heinäkuussa hurjalla tötterökampauksella. Onko tämä villitys rantautumassa pian myös Suomeen?

X Factor USA -tuomaristossa tällä kaudella vaikuttava teinitähti Demi Lovato tuli tutuksi Disneyn elokuvista ja tv-sarjoista. Vuonna 2008 tähdenalku julkaisi myös ensimmäisen oman albuminsa. Nyt valmisteilla on jo laulajattaren neljäs albumi.

Syömishäiriöstä selvinnyt, nyt 19-vuotias Lovato on nykyään yksi Hollywoodin seuratuimpia nuoria julkkiksia. Myös tähden tyyliä pidetään kaiken aikaa tarkasti silmällä.

Heinäkuun lopussa Lovato hätkähdytti Teen Choice Awards -gaalassa erikoisella kampauksella, joka näytti suorastaan uhmaavan painovoimaa. Kyseessä oli uusi hiusmaailman villitys, teipattu poninhäntä.

Päälaelle viritetyn ponnarin tyveen oli kietaistu runsaasti mustaa teippiä, joka antoi kampaukselle varsin erikoisen, tuubimaisen säväyksen. Lovaton tapauksessa teippiä ei oltu säästelty, mutta kampauksesta on nähty hillitympiäkin versioita.

Uskotko tämän villityksen löytävän tiensä myös Suomen katukuvaan? Katso kuvat älyttömästä kampauksesta:X Factor -tuomarin hullusta hiustyylistä muotivillitys?

X FACTOR USA Subilla uusin jaksoin alkaen 25.9.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat