X Factor -tuomari kärsi ulkonäköpaineista jo 3-vuotiaana

X Factor USA -sarjassa tuomaroiva Demi Lovato paljastaa ulkonäköpaineidensa alkaneen jo tähden ollessa vasta kolmevuotias taapero.

X Factor USA -sarjan tuomariston nuorin vahvistus, teinisensaatio Demi Lovato, on kokenut nuoresta iästään huolimatta paljon. 20-vuotiaan tähden elämään mahtuu Disney-uran ja kolmen studioalbumin lisäksi myös päihdeongelmia ja itsetuntopaineita. Pitkäjänteisen vieroitushoidon myötä koulukiusatuksikin tullut nainen on kuitenkin saanut elämänsä raiteilleen.

Tuoreessa haastattelussa Lovato avautuu pitkään jatkuneista ulkonäköpaineistaan. Anoreksian ja bulimian selättänyt tähti kertoi Katie Couricin talkshowssa vieraillessaan alkaneensa kiinnittää painoonsa ensi kerran huomiota jo 3-vuotiaana.

– Meillä on syömishäiriöitä suvussa. Ja uskon, että kun käy läpi traumaattisia asioita, nämä piilevätkin taipumukset voivat helpommin nousta pintään, Lovato miettii.

Tähti selitti, että koulussakin hänellä oli luokallaan paljon luonnostaan todella hoikkia ikätovereita, joten hän tunsi aina itsensä joukon isoimmaksi. Demi on itse sitä mieltä, että syntyi syömishäiriön kanssa, mutta julkisuuden tuoma stressi pahensi asiaa.

Millainen hälyttävä muisto tähdellä on ajalta, jolloin hän oli vasta 3-vuotias vaippahousu? Lue lisää:X Factor -tuomarilla oli ulkonäköpaineita jo 3-vuotiaana

X FACTOR USA jatkuu uusin 2. kauden jaksoin Subilla tiistaina 25.9. kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat