Wilma Schlizewski: Rakkaani on kymmenen tavaran mies

Koton juontajalle Anu Harkille Koto on luova tila, olo ja inspiraatio. Mutta mitä Koto merkitsee hänen vierailleen? Katso se uusimmasta Koton nettiekstrasta.

Kotossa vieraillut ja umpirakastunut Wilma Schlizewski paljastaa, että hänen kotinsa on erikoisessa tilanteessa. Tuoreen rakkaan koti on ihan eri maailmasta, ja Wilma viihtyykin uudessa pelkistetyssä ympäristössä.

– Tapasin kolme kuukautta sitten elämäni miehen. Hän on semmoinen kymmenen tavaran mies: hänellä on kymmenen laadukasta design-tavaraa, ja hän asuu samankokoista asuntoa kuin minä, mutta hänen kotinsa kaikuu autiutta. Viihdyn, kun siellä on niin siistiä, Wilma hymyilee.

– Mun oma koti on sellainen, että kerran tatuointiliikkeessä yksi rosvo sanoi, että jos joutuisi ryöstämään asuntoani, hän saisi kaatumatautikohtauksen ja migreenin päälle, kun siellä on niin paljon tavaraa!

Mitä muut Koton vieraat paljastivat kodistaan ja missä on heidän kotonsa? Katso yllättävät ja koskettavat vastaukset!

Huomenta Suomessa maanantaisin ja perjantaisin klo 6.40 & 8.50. Subilla 29.9. alkaen torstaisin klo 21.00. Radio Novassa sunnuntaisin klo 9.35 & 11.10. Kaikki ohjelmat uusitaan AVA:lla ja nähtävissä Katsomossa koska vain! Ihanat ohjeet ja kaikki Kotosta osoitteessa

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja