Williamsin äiti: Robbie palaa Take Thatiin

Huhut poptähti Robbie Williamsin paluusta entisen bändinsä Take Thatin riveihin ovat velloneet vuosikausia. Nyt Robbien paluu vaikuttaa todennäköisemmältä kuin koskaan, sillä jopa Williamsin äiti uskoo poikansa palaavan teikkareihin.

Brittilehtien mukaan Jan on riemuissaan poikansa paranemisesta ja Robbien tulevasta yhteistyöstä poikapoppoon kanssa.

- Minusta tuntuu, että Robertilla ei ole mitään sitä vastaan. Hän on innoissaan siitä millaisen paluun Take That on tehnyt. Vastaus siihen, tekeekö hän jotain heidän kanssaan, on kyllä. Se on jotain mitä hän haluaisi tehdä. Take That oli loistava silloin kun he olivat kaikki yhdessä ja he ovat loistavia nyt, Jan hehkuttaa.

Jo aiemmin kuluvalla viikolla Robbien entinen bändikaveri Jason Orange vakuutti Williamsin palaavan juurilleen. Nyt Britanniassa jännätään, milloin supertähti astuu lavalle Take Thatin jäsenenä. Yksi mahdollisuus on heinäkuussa Wembley-stadionilla prinsessa Dianan muistoksi järjestettävä suurkonsertti.

Soolouraansa Williams ei ole kuitenkaan hylkäämässä. Jan-äidin mukaan Robbie on kirjoittanut uusia biisejä ja viihtynyt studiossa päästyään pois vieroitushoidosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat