Mainos

Williams-pomo: Bottaksella kaikki ominaisuudet nousta mestariksi

2:46

11 vuotta Ferrarilla työskennellyt ja nykyisin Williamsin kehityspäällikkönä toimiva Rob Smedley kehuu Valtteri Bottasta ja uskoo suomalaisen kykyjen riittävän jonain päivänä maailmanmestaruuteen.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Williamsin suorituskyvyn kehityspäällikkö Rob Smedley on yksi parhaista ihmisistä F1-varikolla kertomaan, mikä tekee Valtteri Bottaksesta niin hyvän kuljettajan.

- Työskentelimme Valtterin kanssa Williamsilla kolme vuotta ja hänestä näki, että hänellä on kaikki ominaisuudet tullakseen kärkikuljettajaksi, Smedley kertoi C Moren haastattelussa.

0:42

Smedleyn mukaan parhaat kuljettajat ovat ennen kaikkea hyviä työntekijöitä, myös auton ulkopuolella.

- Hän on todella hyvä työssään, enkä tarkoita siis vain sitä työtä, jota hän tekee autossa, vaan myös kaikkea muuta. Tiimin johtamisesta ja motivoimisesta työhön tehtaalla, Smedley listasi.

Bottaksen toinen kausi Mercedeksellä on alkanut debyyttikautta paremmin. Smedley kehuukin nastolalaisen nopeaa sopeutumiskykyä.

- Puhuin paljon hänen kanssaan, kun hän siirtyi meiltä Mercedekselle. Työkulttuuri ja ympäristö muuttuivat, mutta hän on sopeutunut hyvin. Hän on jopa edelleen parantanut tälle kaudelle.

2:10

Smedley työskenteli Ferrarilla 11 vuotta, jonka aikana britti-insinööri näki läheltä mestarikuljettajia Michael SchumacheristaKimi Räikköseen. Smedley jos kuka tietää, mitä mestaruuksien voittaminen vaatii kuljettajalta.

- Toivottavasti jonain päivänä hän yltää vielä maailmanmestariksi, koska hänellä on kaikki ominaisuudet siihen, Smedley ylisti.

Luonteeltaan Bottas on Smedleyn mukaan tyypillinen suomalainen.

- Hän on hiljainen ja hieman varautunut. Kunnes saa alkoholia elimistöönsä, silloin hän on vähemmän hiljainen ja varautunut, Smedley hymyilee.

1:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.