Williams nähtiin viimeisen kerran elossa kuolemaa edeltävänä iltana

Poliisin tiedotustilaisuus Robin Williamsin kuoleman johdosta 28:10

Marinin piirikunnan poliisi järjesti tiistaina tiedotustilaisuuden Robin Williamsin kuolemaan liittyvistä tutkimuksista.

Näyttelijä ja koomikko Robin Williams löydettiin menehtyneenä kotoaan Tiburonista Pohjois-Kaliforniasta maanantaina paikallista aikaa. Hän oli kuollessaan 63-vuotias.

Marinin piirikunnan poliisin komisario Keith Boyd kertoi tiedotustilaisuudessa, että hätäpuhelu Williamsin löytämiseen liittyen vastaanotettiin paikallista aikaa kello 11.55 aamupäivällä.

Puhelussa kerrottiin, että asunnosta oli löytynyt tajuton mies, joka ei hengittänyt.

Boyd kertoi, että Williamsiksi tunnistettu mies löydettiin pukeutuneena, istuma-asennossa. Todennäköisenä kuolinsyynä pidetään tässä vaiheessa tukehtumista hirttäytymisen seurauksena. Lisäksi Williamsin vasemmassa ranteessa havaittiin viiltoja ja huoneen lattialla oli taskuveitsi.

Tutkimusten tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että kyseessä on itsemurha. Virallinen kuolinsyy kuitenkin varmistuu vasta viikkojen kuluttua, kun kuolinsyytutkinta saadaan kokonaisuudessaan valmiiksi.

Williamsin näki viimeisenä elossa hänen vaimonsa tapahtumaa edeltävänä iltana puoli kymmenen aikoihin. Pariskunta asettui nukkumaan talon eri huoneisiin, eikä näyttelijää nähty enää aamulla elossa.

Vaimo lähti aamulla kotoaan luullen, että Williams oli yhä nukkumassa. Myöhemmin miehen henkilökohtainen assistentti huolestui, kun näyttelijää ei kuulunut huoneestaan, eikä hän vastannut koputuksiin ovella. 

Henkilökohtainen assistentti pääsi Williamsin makuuhuoneeseen ja hän oli henkilö, joka soitti hätäpuhelun löydettyään elottoman miehen. Kun pelastusväki saapui paikalle, mitään ei ollut enää tehtävissä ja Williams todettiin kuolleeksi.

Lue myös:

    Uusimmat