Will Smith perheestään: Vaimo pitää meidän jalat maassa

Rap-artistinakin tunnettu näyttelijä Will Smith tähdittää poikansa kanssa uutta After Earth -elokuvaa.

Elokuva sai alkunsa, kun Will Smith kehitti poikansa Jadenin, 14, kanssa huiman tarinan, jossa ihmiskunta asuu toisella planeetalla. Maapallo on muuttunut vaaralliseksi ihmisille, ilma on saastunut ja eläimet ovat vihollisia.

– Maailmassa tapahtuu tällä hetkellä paljon rajuja asioita, ja se varmasti heijastuu myös viihteeseen. Uskon viihteen vaikuttavan tulevaisuudessa entistä enemmän siihen, miten ihmiset heräävät uusiin ajatuksiin ja asenteisiin, Will Smith pohtii haastattelussa Lontoossa.

– Me keksimme tämän tarinan ja halusimme tehdä siitä elokuvan. Isäni soitti ohjaajalle, ja niin kaikki sai alkunsa, Jaden jatkaa.

Isä Smithin mukaan osasyy elokuvan tekemiseen oli se, että hän halusi tehdä lisää töitä yhdessä poikansa kanssa.

– Viimeksi kuvaaminen yhdessä oli niin hauskaa, että halusimme lisää yhteisiä kokemuksia. Jos siihen on mahdollisuus, niin miksei.

Perhe hengittää viihdeteollisuutta

Smithin perhe on siitä erikoinen, että kaikki perheenjäsenet ovat mukana viihdemaailmassa.

– Meidän perheemme elää ja hengittää viihdeteollisuutta. Se kuulostaa hullulta, mutta olemme syntyneet tänne tekemään juuri tätä. Me kaikki näyttelemme ja teemme musiikkia, lisäksi Jadenilla on oma vaatemallisto. Minä ja vaimoni Jada olemme myös tuottaneet elokuvia, ja se on oma taiteenlajinsa. Jada pitää meidät jalat maassa ja hoitaa suurimman osan perheyrityksestämme, Will Smith kertoo.

Jaden Smithin mielestä hänen siskonsa Willow on perheen vahvin show-persoonallisuus.

– Hänestä tulee vielä iso tähti, veli luonnehtii 13-vuotiasta pikkusiskoaan.

Perheen uusin tuotos tulee luultavasti auttamaan Jadenin uraa. Smithit tekevät mitä tahansa perheensä eteen.

– Minulla on perheellemme suuret suunnitelmat. Rakastamme tehdä töitä yhdessä, ja teemme varmasti tulevaisuudessa yhteisiä projekteja entistä enemmän. Se on todella mahtavaa, koska siihen on annettu mahdollisuus, Will Smith sanoo.

– Rakastan tätä kaikkea, eikä siinä ole mitään kummallista. Toiset korjaavat autoja ja toiset tekevät elokuvia, Jaden Smith kiteyttää.

(STT – SEMIRA BEN-AMOR)

Lue myös:

    Uusimmat