Mainos

Will Ferrell ja 1 580 supersankaria rikkoivat ennätyksiä

Me ollaan sankareita kaikki. Näyttelijä Will Ferrell kantoi oman kortensa kekoon uudessa Guinnessin maailman ennätyksessä.

Koomikko-näyttelijä Will Ferrell järjesti tiedotustilaisuuden tämän tulevalle Megamind -animaatioelokuvalle tarkoituksenaan kerätä paikalle supersankareita enemmän kuin koskaan.

Paikalle saapuikin 1 580 ihmistä pukeutuneena perinteisiksi sankareiksi, kuten Batmaniksi ja Supermieheksi, tai vaihtoehtoisesti neiti Amerikaksi. Tapahtumassa nähtiin myös sankareiden uutta ja vanhaa kermaa, kuten Harry Potter ja Ghostbusters-jengi. Tempaus veti paikalle lapsiperheitä, sankareiden jälkikasvua. Batmankin näyttänee asettuneen aloilleen ja perustaneen perheen tätä nykyä.

Aiempi maailman ennätys oli New Hamshiren lastensairaalan hyppysissä; tuolloin paikan päällä nähtiin 1 500 sankaria.

Tempauksen jälkeen Ferrell kertoi mitä yhteistä hänellä ja tämän Megamind-animaation hahmolla, joka on hieman erikoisempi pahis.

– Tykkään itsekin pitää kotona tiukkoja nahkahousuja ja uskon todella olevani ensiluokkaisen älykäs aivan kuten roolihahmoni, Ferrell vitsaili Entertaiment Weeklylle.

Ferrellin esittämä hahmo Megamind on kaikkien aikojen nerokkain, mutta myös epäonnisin superkonna. Vuosikausia tämä on yrittänyt valloittaa Metro Cityn mitä erikoisimmilla tavoilla, mutta jokainen hänen yrityksensä on estänyt viittaan pukeutunut supersankari Metromies.

Megamind on koko perheen 3D-elokuva Shrek-, Madagascar- ja Kung Fu Panda -elokuvien tekijöiltä. Äänensä hahmoille ovat myös lahjoittaneet Brad Pitt, Tina Fey ja Jonah Hill.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Life.com

Kuvat: Gettyimage

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.