Mainos

Wiitakorpi Patria-konsernin toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Jorma Wiitakorpi on nimitetty Patria-konsernin ja Patria Industries Oyj:n toimitusjohtajaksi. 43-vuotias Wiitakorpi siirtyy valtion aseyhtiöön huhtikuun alussa.

Patria

Helmi- ja maaliskuun ajan toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa konsernin talousjohtaja Kai Nurmio. Jorma Wiitakorpi toimii tällä erää italialaiseen Antonio Merloni -konserniin kuuluvan ruotsalaisen Asko Appliances -ryhmän johtajana. Aikaisemmin hän on työskennellyt nykyisen Uponor-konsernin metalliteollisuuteen liittyvien yksikköjen johdossa.

Kauppalehti kirjoitti tänään, että Patrian toimitusjohtajaksi olisi nousemassa Partekin tytäryhtiön Kalmarin toimitusjohtaja Christer Granskog. Kauppalehden mukaan Granskogin nimitystä oli esitti kauppa-ja teollisuusministeriön työryhmä.

Patria Industries on kansainvälisesti toimiva teknologiakonserni, jonka ydintoimintoja ovat ilmailu-, avaruus-, puolustus- sekä tietoliikenneteollisuuden tuotteet ja palvelut. Konsernin liikevaihto oli vuonna 1999 noin 193 miljoonaa euroa (1,1 mrd. mk). Konsernin palveluksessa on noin 2 200 henkilöä.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.