Whitneyn tytär järkyttää: Kihlat äitinsä ottopojan kanssa

Edesmenneen Whitney Houstonin äiti Cissy Houston kritisoi nuorten tempausta kovin sanoin.

Helmikuussa menehtyneen laulaja Whitney Houstonin 19-vuotias tytär Bobbi Kristina on löytänyt jotain iloa elämäänsä, sillä American Star -lehden mukaan Bobbi meni 10. maaliskuuta salaa kihloihin.

Iloista kihlausuutista varjostaa kuitenkin tyttären kihlakumppanin valinta, kyseessä on nimittäin Whitney Houstonin aikoinaan "adoptoima" poika Nick Gordon. Daily Mail-lehden mukaan Houston oli ottanut Nickin huostaansa tämän ollessa 12-vuotias, kun hänen isänsä joutui vankilaan, eikä pojan äiti voinut pitää siitä huolta. Ottopoikaansa Houston ei kuitenkaan koskaan virallisesti adoptoinut.

Vaikka Nick ja Bobbi eivät virallisesti olekaan sukulaisia, ovat he varttuneen yhdessä ja moni sukulainen onkin pitänyt heitä sisaruksina. Houstonin äiti Cissy Houston ei hyväksy nuorten tempausta.

– Tässähän on kyse insestistä, Cissy Houston on tokaissut TMZ.com-viihdesivustolle.

Cissy Houston myös epäilee, että kihlauksen avulla Gordon yrittää vain päästä käsiksi Whitneyn rahoihin. Laulajatar testamenttasi kaiken omaisuutensa tyttärelleen. Houstonin omaisuus koostuu muun muassa rahavarojen lisäksi, autoista, talosta, huonekaluista ja koruista.

Cissyn toiveissa olisi, että Nick häädettäisiin Whitneyn 1,2 miljoonan dollarin Atlantan kodista, missä hän asuu Bobbi Kristinan kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat