Whitney Houstonin kuolema poikinut erikoisen ilmiön

Edesmenneen laulaja Whitney Houstonin kuolemasta soitellaan poliisille.

Laulajalegenda Whitney Houstonin menehtyminen on ollut suuri surunaihe ympäri maailmaa. 11. helmikuuta poisnukkunut tähti on saanut faniensa keskuudessa aikaan surua ja murhetta. Häntä muisteltiin 18. helmikuuta New Jerseyssä järjestetyissä kutsuvierashautajaisissa, jotka televisioitiin ympäri maailmaa.

Whitneyn kuolema on poikinut erikoisen ilmiön Los Angelesin poliisivoimille. Useampi henkilö on mennyt touhuissaan niin pitkälle, että he ovat soitelleet paikalliselle virkavallalle murhaepäilyiden johdosta, kertoo TMZ.com. Erityisen kummastuttavaa on fakta, jonka mukaan nämä henkilöt ilmoittavat olevansa sukua joko Houstonille tai vaihtoehtoisesti hänen entiselle aviomiehelleen Bobby Brownille. Eräs innokkaista soittelijoista on TMZ.comin mukaan tarjonnut teoriaa sukulaislähtöiseen murhaaepäilyyn, mutta hänellä ei ollut osoittaa asiasta todisteita.

Houstonin alustavan kuolinsyyraportin mukaan nainen kuoli lääkkeiden ja alkoholin yhdistelmään. Viralliset tulokset ruumiinavauksesta selviävät myöhemmin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat