Whitney Houstonin äiti murtui tyttärensä kuolinsyystä

Whitney Houstonin Cissy-äiti otti tiedon vastaan raskaasti.

Laulajalegenda Whitney Houstonin kuoleman jälkeen spekulaatiot ovat velloneet artistin menehtymisen ympärillä tiiviisti. Ensimmäisenä tietona menehtymisestä kerrottiin, että Houston hukkui Los Angelesissa sijainneen luksushotellin kylpyammeeseen. Supertähti menehtyi 11. helmikuuta.

Kiirastorstaina asiasta selvisi uutta tietoa. Whitneyn vahvimmaksi kuolinsyytekijäksi epäillään kokaiinia, joka olisi johtanut naisen sydänkohtaukseen kylpyhuoneessa. Poliisi löysi Houstonin kylpyhuoneesta huumeidenkäyttöön viittaavia esineitä, muun muassa käärittyjä paperinpaloja, pienen lusikan ja peilin.

Lähipiiri on järkyttynyt huumausaineiden yhdistämisestä tähden poismenoon. Cissy Houston on kertonut läheisille ystävilleen, että hän itki hysteerisesti kuultuaan viranomaisten tutkimustulokset tyttärensä menehtymisen tiimoilta. Whitney Houstonin Cissy-äidin suurimmaksi peloksi on noussut TMZ.comin mukaan se, että ihmiset muistavat hänen tyttärensä päihteidenkäyttäjänä hänen upean uransa ja perhe-elämänsä sijaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat