Whitney Houstonin äiti avautui viimein tyttärestään

Helmikuussa yllättäen menehtyneen laulajattaren äiti, gospellaulaja Cissy Houston on kertonut tuntemuksiaan tyttärensä elämästä ja kuolemasta.

– Tiedän, että tein parhaani. En syytä itseäni, sillä tiedän tehneeni kaikkeni hänen eteensä, laulajattaren äiti kertoo maanantaina nähtävässä haastattelussa.

Whitney Houston kuoli yllättäen Grammy-gaalaa edeltävänä päivänä 11. helmikuuta Hollywoodissa. Whitney löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta.

48-vuotiaana kuolleen Whitneyn kuolinsyyksi paljastui hukkuminen. Whitney oli kuitenkin käyttänyt kokaiinia, joka yhdistettynä synnynnäiseen sydänvikaan on aiheuttanut todennäköisesti tajunnanmenetyksen.

Cissy Houston kertoo olevansa edelleen shokissa tyttärensä yllättävästä kuolemasta.

– Minulla on hetkeni. En ole kuitenkaan päässyt vielä surun yli, en ole yhtään sen rohkeampi ihminen kuin kukaan muukaan. Uskon Jumalaan ja jos voisin tuoda hänet takaisin, tekisin sen. Se ei ole kuitenkaan mahdollista, surun murtama äiti paljastaa.

Maailman menestyneimpiin naislaulajiin elämänsä aikana lukeutunut Whitney oli äidilleen erittäin rakas läheinen, vaikka päihteet ja muut ongelmat värittivätkin Whitneyn elämän viimeisiä vuosia.

– Olen hyvin ylpeä tyttärestäni. Hän saavutti paljon sinä lyhyenä aikana, kun hän oli täällä. Hän oli erittäin ihana ihminen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat