Whitney Houston järkyttävässä kunnossa kuollessaan

48-vuotiaana kuolleen laulajattaren vartalosta oli luettavissa naisen surullisenkuuluisa huumehöyryinen elämä.

Julkitulleen kuolinsyynraportin mukaan Whitney Houstonin ulkoinen olemus oli vain pelkkää kulissia, joka peitti jäljet naisen rankasta elämästä.

Kylpyammeesta kuolleena löydetyn Whitneyn vartalo paljasti karmaisevia yksityiskohtia, jotka olivat seurausta vuosikausia kestäneestä huumeiden- ja alkoholinkäytöstä.

The Sunin mukaan Whitney käytti tekohampaita, sillä tältä puuttui yksitoista etuhammasta. Normaalisti ihmisellä on hampaita 32, joten rankan huumeiden- ja alkoholinkäytön seurauksena Whitneyltä oli pudonnut kolmasosa hammaskalustosta.

Laulajattaren sisäelimet olivat myös huonossa kunnossa ja erityisesti sydän ja maksa olivat rappiotilassa. Myös Whitneyn nenässä oli reikä.

Whitneyn ruumiista löydettiin myös lukuisia ruhjeita ja vammoja. Laulajattaren käsivarsissa oli neulanjälkiä, jotka viestivät suonensisäisten huumeiden käytöstä. Kuolinsyynraportin mukaan Whitney oli kuollessaan nauttinut yhdeksän eri huumeen cokctailin.

Liki 200 miljoonaa albumia urallaan myynyt Whitney Houston löydettiin kuolleena kuumasta kylvystä. Raportista paljastuu, kuinka liki 70-asteinen vesi oli polttanut Whitneyn ihoa useasta paikasta. Viranomaisten mukaan Whitney oli mahdollisesti niin huumehöyryissään mennessään kylpyyn, ettei ymmärtänyt veden olevan liki kiehumispisteessä. Kylpyammeen vesi oli vielä kuusi tuntia Whitneyn kuoleman jälkeen 33-asteista.

Raportin mukaan Whitney käytti myös peruukkia. Vartalosta löytyi myös merkkejä useasta kauneusleikkauksesta sekä jälkiä mahdollisista itsemurhayrityksistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat