Mainos

Wärtsilä neuvottelee John Crane-Lipsin ostosta

Wärtsilä ja Smiths Group ilmoittavat käyvänsä kahdenkeskisiä neuvotteluja Smiths Groupin omistuksessa olevan John Crane-Lipsin myynnistä Wärtsilälle.

Wärtsilä ja John Crane-Lips aloittivat viime lokakuussa strategisen yhteistyön laivojen propulsiojärjestelmien toimittamisessa Wärtsilän myyntiverkoston kautta.

John Crane- Lipsin osto vahvistaisi Wärtsilän asemaa maailman johtavana laivojen propulsiojärjestelmien toimittajana. Yritysosto lisäisi Wärtsilän Merimoottorit & Lisenssitoiminta-toimialan liikevaihtoa yli 200 milj. eurolla.

Jos sopimukseen päästään, kauppa tarvitsee asianmukaiset viranomaishyväksynnät. Neuvottelujen etenemisestä tiedotetaan erikseen. John Crane-Lipsin tuotteita ovat integroidut potkurijärjestelmät, tiivisteet ja laakerit.

John Crane-Lips työllistää 1300 ihmistä Hollannissa, Englannissa, Norjassa, Japanissa ja USA:ssa. Yhtiö on kannattava.

Wärtsilä on maailman johtava laivojen propulsiojärjestelmien toimittaja ja merkittävä hajautettuun energiatuotantoon tarkoitettujen voimaloiden sekä huolto- ja käyttöpalvelujen tarjoaja.

Smiths Group harjoittaa kansainvälistä liiketoimintaa ja sillä on markkinajohtajan asema avaruusjärjestelmien, tiivisteratkaisujen, lääketeollisuuden laitteiden ja liitäntätuotteiden myynnissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.