Mainos

Warner Music Group lähtee mukaan Nokian musiikkikauppaan

Levyjätti Warner Music Group lähtee mukaan Nokian musiikkikauppaan. Nokian mukaan sopimus on merkittävä, sillä yhtiö on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä.

Nokian Comes With Music on musiikkikauppajärjestelmä, jonka on määrä käynnistyä tämän vuoden loppupuolella. Siinä kuluttajat voivat vuosimaksulla ladata vapaasti hankkeessa mukana olevien levy-yhtiöiden musiikkia Nokia-laitteisiinsa ja tietokoneisiinsa. Kuluttajat voivat jatkaa lataamansa musiikin kuuntelua tilausajan päättymisen jälkeenkin .

Nokia on jo aiemmin tehnyt vastaavanlaiset sopimukset Universal Music Groupin ja Sony BMG:n kanssa, joten WMG:n mukaantulon myötä Nokia on saanut hankkeeseensa mukaan maailman kolme suurinta levy-yhtiötä. Yhtiö kertoo käyvänsä vielä neuvotteluja useiden muiden musiikkiyhtiöiden kanssa.

Warner Music Groupin mittavaan artistivalikoimaan kuuluu pitkä lista huippuesiintyjiä Jimi Hendrixistä ja Led ZeppelinistäMadonnaan ja Red Hot Chili Peppersiin.

WMG:n pääjohtaja Edgar Bronfman pitää Comes With Music -järjestelmää tärkeänä edistysaskeleena digitaalisessa musiikkibisneksessä. Hänen mukaansa järjestelmässä ensimmäistä kertaa yhdistyvät musiikkiteollisuuden ja puhelinvalmistajien edut.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.