Mainos

Wahlroos puolustaa ja ylistää pääministeri Kataista

Talousvaikuttaja Björn Wahlroos puolustaa pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) lähtöä ja uskoo tämän tekevän jatkossakin työtä Suomen hyväksi. 

– Pääministeri on sekä kantanut raskasta vastuuta että itseasiassa pyrkinyt viemään Suomea voimaperäisemmin oikeaan suuntaan kuin mitä on saatu toteutettua, ylistää Wahlroos.

Wahlroos muistuttaa, että hallitusohjelma syntyi ihmeellisessä neuvottelutilanteessa

– Puntit olivat kaikkea muuta kuin tasan tilanteessa, jossa poliittinen voima perustui neuvottelutilanteeseen eikä parlamentaariseen valtaan, valaisee Wahlroos.

Wahlroosin mielestä kehysriihen ratkaisut vievät Suomea oikeaan suuntaan, sillä hallitusohjelma rakennettiin alun perin liian optimisille ja väärille olettamuksille.

– Meitä oli monia, jotka yrittivät sanoa, että olettamukset ovat vääriä. Nyt on käynyt täysin selväksi, että näin oli. Itseasiassa on käynyt vieläkin huonommin ja tässä suhteessa meillä on varsin iso probleema, jota täytyy yrittää ratkaista. Ne ratkaisut ja toimenpiteet, joita tuo ongelma edellyttää, ovat aikalailla suuria. Me olemme nyt liikkuneet oikeaan suuntaan, mutta ikävä kyllä paljon on vielä tekemättä, sanoo Wahlroos.

Wahlroos toteaa, ettei Jyrki Katainen ole velkaa Suomelle.

– Olen aivan varma, että Jyrki Katainen tulee tekemään tärkeää työtä isänmaan ja Suomen puolesta, missä hän ikinä uraansa jatkaa. Hän ei ole missään muodossa karkaamassa mistään, puolustaa Wahlroos.

Haastattelu kokonaisuudessaan huomenna aamupäivällä MTV3-kanavalla kello 11.20 Enbuske 360 astetta -ohjelmassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.