Mainos

Vuotaneissa tiedoissa aineksia Android-puhelimien kuninkuuteen?

Teknologiajätti Samsungin uumoillaan julkistavan ensi vuoden alkupuolella Android-käyttöjärjestelmää käyttävän uuden lippulaivakännykän. Teknologiasivusto Engadget kertoo, että saamiensa tietojen mukaan helmikuussa julkistettava älypuhelin vaikuttaa erittäin lupaavalta.

Aiempien huhujen mukaan Samsungin tulevassa lippulaivakännykässä olisi 4,3 tuuman näyttö. Engadgetin käsiinsä saaman esiteaineiston mukaan laitteessa saattaa kuitenkin olla jopa 4,5 tuuman jättimäinen sAMOLED2 -näyttö, jolla viitataan ilmeisesti Super AMOLED 2 -näyttöön. Samsungin tämänhetkisessä Samsung Galaxy S -lippulaivapuhelimessa on neljän tuuman näyttö.

Uutuuden käyttöjärjestelmänä uskotaan toimivan Androidin Gingerbread-versio. Laitteistopuolta edustavat tämänhetkisten tietojen mukaan 8 megapikselin kamera, jolla voi nauhoittaa 1080p teräväpiirtovideota,14.4Mbps HSPA, Bluetooth 3.0, 1.2GHz suoritin sekä 16GB muistia. Tietojen mukaan uutuuskännykässä on "ultraohut" muotoilu.

Engadget on vakuuttunut, että aineisto ei ole huijausta ja se todellakin tulee Samsungilta. Tiedot eivät ole kuitenkaan lopullisia: Yksi aineistossa olevista kuvista ei esitä uutta puhelinta, vaan vuosien takaista Apiotekin puhelinta. Myös näytön koko ilmoitetaan eri tavalla eri kohdissa.

Joka tapauksessa tiedot uumoilevat ensi vuoden alkuun erittäin kiinnostavaa tuotejulkistusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.