Mainos

Vuosikausien rakkaustarina päättyi - tämä stara on nyt sinkku!

X Factor -voittaja Leona Lewis erosi poikaystävästään Lou Al-Chamaasta vuosikausien suhteen jälkeen. Pari tapasi toisensa 10-vuotiaina, mutta kiireinen laulu-ura kaatoi suhteen, kertoo Music-news.com.

Kiertueella oleva Leona Lewis on elänyt niin hetkistä elämää, että laatuaika oman kullan kanssa on jäänyt vähiin. Lewisin lähipiiristä oleva taho kommentoi lehdelle, että parin välit ovat olleet tulehtuneet jo pitkään.

– Leonan aikataulu on sellainen, että kun hän on Yhdysvalloissa, Lou on Lontoossa. Kun Lou matkustaa sinne, Leona on Englannissa. Leona on ollut täysin uppoutunut kiertueensa valmisteluun. He eivät ole viettäneet juurikaan aikaa yhdessä, ystävä kommentoi Sunday Mirrorille.

Viimeinen isku rakkaustarinalle oli se, ettei Lou saapunut katsomaan Leonan esitystä Lontoon O2 Arenalle, vaikka mies asustelee aivan lähistöllä.

Leona kirjoitti Twitteriin 19.6.2010, että kiittää fanejaan kaikesta tuesta.

–Kiitos, että olette niin kannustavia. Loistakaa, älkääkä antako kenenkään himmentää valoanne. Teissä itsessänne on voima saavuttaa kaikki mahdollinen, Leona twiittasi.

MTV3/Helmi

Lähde: Music-news.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.