Mainos

Vuosia kateissa olleen talousrikollisen uskottiin piileksivän Thaimaassa - löytyikin Forssasta

Neljä vuotta etsintäkuulutettuna ollut 57-vuotias talousrikollinen ei ollutkaan Floridassa tai Thaimaassa, vaan piileskeli ilmeisesti koko ajan Suomessa.

MTV Uutiset kertoi eilen talousrikosjutusta, joka päättyi syyteneuvottelun myötä. Siinä 57-vuotiaalle miehelle langetettiin tunnustamisen myötä 1 v 6 kk vankeutta.

Mies ehti olla kateissa neljä vuotta ennen kuin hänet löydettiin nyt talvella 2015. Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehen poissaolevana helmikuussa 2011, kun vuosituhannen vaihteen tienoilla tapahtuneita talousrikoksia piti käsitellä oikeudessa.

Hänet oli etsintäkuulutettu Interpolin kautta. Miehen arveltiin oleskelevan joko Floridassa tai Thaimaassa.

Sekä MTV että Ilta-Sanomat julkaisivat miehen kuvankin uutisissaan Suomen kansainvälisistä etsintäkuulutuksista. 

Käveli maantien laitaa

Tammikuussa 2015 mies löytyi kuitenkin maantieltä Forssasta. Poliisipartio oli ajanut jo kerran maantien laitaa kävelleen miehen ohi, kun sitten toisella kerralla poliisiauto pysähtyi kohdalle.

Poliisi tarjosi miehelle kyytiä. - Sen verran tarkka partio oli kyseessä, että he tarkistivat oliko miehestä etsintäkuulutusta, kertoo juttua läheltä seurannut viranomaislähde MTV Uutisille.

Ilmeisesti mies oli elänyt koko ajan Forssan kulmilla sijaitsevassa asunnossa. Suuri osa syytteistä ehti vanheta pakoilun aikana.

- Jos elää pienimuotoisesti, eikä joudu tekemisiin poliisin kanssa, niin Suomessakin voi piileksiä, lähde kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.