Mainos

Vuokranantaja ei ollut tyytyväinen vuokralaiseensa - riitaa siivouksesta

Helsingin käräjäoikeudessa on käsitelty vuokralaisen ja vuokranantajan välistä riitaa, joka on koskenut muun muassa hävinneitä tavaroita sekä asunnon kuntoa.

Vuokralainen oli muuttanut Helsingissä sijaitsevaan asuntoon vuoden 2011 elokuussa ja hän luovutti asunnon avaimet sekä hallinnan vuokranantajalle viime vuoden huhtikuun alussa. Vuokranantajan mielestä kaikki ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaan.

Vuokranantajan mielestä asuntoa ei siivottu riittävän puhtaaksi seuraavaa vuokralaista varten. Vuokranantajan mukaan vuokralainen oli muun muassa pilannut Ikea-maton käyttökelvottomaan kuntoon. Tämän lisäksi asunnosta puuttui sinne kuuluvaa tavaraa. Riitaa oli myös sähkölaskusta.

Helsingin käräjäoikeus päätti, että vuokralainen joutuu maksamaan vuokranantajalle puuttuneista tavaroista, siivouskustannuksista, sähkölaskusta ja oikeudenkäyntikuluista yhteensä lähes 1300 euroa.

Sen sijaan vaateet huhtikuun 748 euron vuokrasaatavista hylättiin, koska asuntoon oli muuttanut jo toinen vuokralainen saman kuun alussa.

Tuomio asiassa annettiin viime perjantaina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.