Vuoden upeimmat kihlat ja häät – katso kuvagalleria!

Kuninkaalliset häät, pikahäät, yllätyskihlat – näistä tullaan vuosi 2011 muistamaan. Katso kuvagalleria vuoden upeimmista kihloista ja häistä!

Vuosi 2011 tullaan muistamaan julkkisten yllätyskihloista ja hulppeista häistä.

Ehkäpä vuoden seuratuin rakkaustarina on ollut keväällä kihlautuneen Kim Kardashianin pikahäät koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Häitä juhlittiin elokuussa, mutta avio-onnea ehti kestää vaivaiset 72 päivää, sillä jo lokakuussa uutisoitiin erosta.

Vuoden muodikkaimmat häät olivat ehdottomasti Kate Mossin ja rokkari Jamie Hincen satuhäät Southropissa Englannissa. Häillä mehusteltiin muotilehdissä ympäri maailmaa, sillä tyyli-ikonin hääpuvun oli suunnitellut John Galliano.

Ei liene kenellekään yllätys, että vuoden seuratuimmat häät olivat prinssiWilliamin ja Kate Middletonin. Cambridgen herttuaparin hääjuhlaa seurasi jo pelkästään Suomessa liki 700 000 ihmistä.

Vuoden yllättäjä on näyttelijäpari Justin Timberlake ja Jessica Biel, joiden huhutaan kihlautuneen laskettelukeskuksessa Wyomingissa viime viikolla. Nähtäväksi jää pitävätkö huhut paikkansa.

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja