Mainos

Vuoden suosituin laihdutusbuumi on käsillä

Kevät on tunnetusti laihdutuksen kulta-aikaa. Radio Helmen viikkokyselyn vastausten perusteella yli 40 prosenttia naisista yrittää laihduttaa keväällä ennen bikinikautta.

Laihdutatko joka kevät –kyselyssä oli kolme vastausvaihtoehtoa, joista Yritän, menestys satunnaista. Luen silti ahkerasti näin pudotat 5 kiloa lehtiartikkeleita –vastaus sai 41,9 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Kyllä sitä yleensä on onnistuttu muutama kilo karistamaan, mutta nekin tulee yleensä takaisin. Kesällä terassilla istumiset ja jätskin syöminen tuovat helposti menetetyt kilot takaisin, mutta lohduttaudun aina sillä ettei painoa ole tullut ainakaan enempää kuin mitä se oli ennen laihdutusta, nimimerkki anneli kommentoi.

Nimimerkki Satunnainen puolestaan toteaa sen saman, minkä moni muukin nainen: Painonpudotus on rankkaa työtä ja jos tuloksia ei ala heti näkymään, alkaa ote lipsumaan.

- Keväällä innostun laihduttamaan kesäksi. Se ei onnistu, koska kun tietää että laihduttaa, niin ruoka on aina mielessä ja tulee syötyä paljon laihduttavaa ruokaa, hedelmiä, jogurttia, näkkileipää varsinaisen ruoan lisäksi, nimimerkki Anja totesi.

Toiseksi suosituimmaksi vastausvaihtoehdoksi kyselyssä nousi En. Vartaloni on hyvässä kunnossa ympäri vuoden. Vaihtoehtoa äänesti yhteensä 39 prosenttia vastaajista.

- En ymmärrä miksi kesällä pitäisi olla laihempi kuin talvella, enkä myöskään miksi talveksi tai talven aikana pitäisi lihoa. Painoni pysyy jotakuinkin samana vuodenajasta riippumatta, ja jos joskus huomaan sen lähtevän nousuun tai laskuun, niin pyrin korjaamaan tilanteen heti, nimimerkki Emmi kertoi.

- Laihdutin pikkuhiljaa hiipineet kilot muutama vuosi sitten ja pysyvät terveet elämäntavat jäivät. Syön tavallista ruokaa, herkuttelenkin, mutta kohtuudella. Liikun säännöllisesti ja nautin elämästä, nykyisessä koossaan, äitykkä kirjoitti.

Kyselyn kolmas ja viimeiseksi suosituin vaihtoehto oli 19 prosentin kannatuksella Kyllä. Laihduttaminen on joka vuotinen traditio ja onnistunkin siinä –vaihtoehto. Nimerkki Keijukainen kommentoi vaihtoehtoa seuraavasti:

- Ennen kesää ja uimarantoja laihdutus on luonnollista, kun keski-ikäinen tuppaa lihomaan talvella, Liikunta ja ruokavalion kevennys laihduttaa.

Radio Helmi -sivuston kyselystä tehdään viikoittain juttu ja kyselyn aihetta pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa.

Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa kuullaan rehellistä puhetta liittyen miehiin, naisiin, parisuhteeseen, sinkkuuteen, elämän erikoisiin tilanteisiin ja sattumuksiin. Milla ja Minna pistävät itsensä likoon ja asiat järjestykseen mitään kaunistelematta ja salaamatta.Voit kuunnella ohjelmaa Radio Novalta La klo 13:20 ja Su klo 14:10.

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock, SXC,

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.