Vuoden kuumin nainen Bar Refaeli uhkuu itsevarmuutta pikkubikineissä

Supermalli Bar Refaeli ei ainoastaan paljasta pintaa Maxim-lehden kannessa: itsevarma nainen paljastaa myös, mihin erikoiseen asiaan hän kiinnittää miehessä ensimmäiseksi huomiota.

Kuvankaunis israelilaissyntyinen mallikaunotar Bar Refaeli, 27, poseeraa Maxim-lehden syyskuun kannessa pelkissä pikkubikineissä sen kunniaksi, että hänet valittiin vuoden 2012 kuumimmaksi naiseksi. Alta kulmien katsova nainen uhkuu kuvassa itsevarmuutta, vaikka miesrintamalla on ollut vähän vilpoista.

Samaisessa lehdessä pintaa ovat rohkeasti vilautelleet muutkin kaunottaret, kuten esimerkiksi – ja he ovat myös samalla pohtineet rakkauselämänsä koukeroita ja miehiä (tai niiden puutetta).

Leonardo DiCaprion ex-naisystävänäkin tunnettu Bar Refaeli paljastaa lehden haastattelussa, mikä miehessä sytyttää ja mihin hän kiinnittää ensimmäisenä huomiota. Miehet, nyt on korkea aika ottaa hammasharja esille:

– Katson ensimmäisenä hampaita. En halua yleistää, mutta en ymmärrä miksi ihmiset eivät korjaa hampaitaan tämän päivän oikomishoitojen myötä. Hyvä hymy kera kauniiden hampaiden on kaikista vetoavinta, mitä tiedän, Refaeli kuvailee.

Supermalli ja lumilautailija ne yhteen sopii?

Vaikka maailman kuumimmaksi äänestetty nainen on monien miesten päiväuni, Refaeli itse on aiemmin tuskastellut sitä, etteivät miehet uskalla lähestyä häntä.

– . Kukaan ei edes flirttaile kanssani, Refaeli kuvaili aiemmin tänä vuonna.

Mallikaunotar on kuitenkin viime aikoina olympialaisten hengessä yhdistetty 25-vuotiaaseen lumilautailija Shaun Whiteen – onkohan lumilautailun olympiakultamitalisti Shaun Whitella sukunimensäkin mukaisesti hyvinkin valkoiset, isot hampaat, joita Refaeli avoimesti ihannoi?


Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja