Vuoden ihanimmat muoti-ilmiöt, katso!

Glamour.com listasi kiitospäivän kunniaksi vuoden ihanimpia muoti-ilmiöitä. Mikä on sinun suosikkisi näistä trendeistä?

Vuosi 2010 tullaan muodin osalta varmasti muistamaan ainakin Lady Gagan lihapuvusta ja Eva Longorian jatkuvasti vaihtuneista asuista European Music Awards -palkintogaalassa, mutta näitä ihania kauneusilmiöitä ei sovi myöskään unohtaa.

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Kimaltavat kynnet

Juhlakauden ykköshitti on kimaltavat kynnet! Katy Perry demonstroi, minkälainen manikyyri on pikkujoulujen trendikkäin valinta.

Punaisena leiskuva tukka

Marcia Cross, Emma Stone, Christina HendricksR... Näitä naisia yhdistää huomiota herättävät, punaiset kutrit! Kokeile yhdistää kirkkaanpunaiseen huulipunaan tai verenpunaisiin kynsiin.

Rohkea silmämeikki ja näyttävät huulet

Vanha meikkivinkki kuuluu, että punaisten huulien kanssa ei saisi yhdistää rohkeaa silmämeikkiä. Ohje toimii myös toisin päin: musta silmämeikki vaatii luonnolliset huulet. Muun muassa Kristen Stewart kuitenkin todistaa, että ikivanhoja meikkisääntöjä voi hyvällä omallatunnolla rikkoa!

Lyhyeksi kynitty tukka

Monet Hollywood-tähdet ovat innostuneet lyhyemmästä hiuslookista. Esimerkiksi Emma Watson ja Ginnifer Goodwin ovat leikanneet pitkät, paksut kutrinsa ja hurmaavat nykyään sähäkällä Twiggy-tukalla.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Kristen Stewart, WireImage/AOP, muut Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat