Vuoden 2008 tyylimokat: aaltopelti ja verhot olivat in

Uusi vuosi, uudet kujeet, ja toivottavasti monia tyylipäivityksiä ainakin näiden julkkisten vaatekaappeihin!

Helmi kokosi yhteen kuluneen vuoden urheimmat pukeutujat: muu kuin rohkeus ei selitä tätä istuvuusmokien, verhokankaiden ja kimalteen määrää.



Kikkailua kovalla kädellä

Vuoden nuoreksi artistilupaukseksi nousseen Katy Perryn asusteista voi olla montaa mieltä. Perry (yllä) nauttii muodin kanssa kikkailusta, ja kun kyse on uusien trendien luomisesta, saattaa shoppailuvaisto toisinaan pettää.

Kieltämättä Perry tuo virkistävän lisän Hollywoodin iltapukujen pönötysviidakkoon. Rohkeutta ja uusia tyylejä uuteen vuoteen!


Futuristisuus vastaan mummotyyli

Laulaja Beyoncé (vas.) haki ilmeisesti futuristista teemaa esiintyessään MTV Europe Music Awardseissa. Muulla tavalla emme voi oikeuttaa neidon valitsemaa jäykähköä, harmaata aaltopelliltä näyttävää viritelmää. Joka suuntaan sojottavat ulokkeet eivät ainakaan paranna asun kokonaisarvosanaa.

Beyoncén on kuitenkin turha surra, sillä jos herttuattaren asemassa on luvallista hengailla maaseudun limujuhlat -tyyppisessä mekossa, lienee futuristinen haarniska omiaan nykynuorten jameihin.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson (oik.) nimittäin valitsi lastenkirjansa signeeraustilaisuuteen syyskuussa mielenkiintoisen puvun, joka yhdisti oivasti eläkeläismäisen tyylitajun ja bisnesnaisen jakun. Kenties hän epäili tyylin vetoavan kirjansa kohdeyleisöön, jolle kuosista kenties muistuvat mieleen mummola ja maaseutu.

Verhot kovassa käytössä

Näyttelijä Mary-Kate Olsen (vas.) kekkuloi Dubailaisen hotelli- ja konferenssikeskuksen marraskuisissa avajaisissa sonnustautuneena valkoisia verhoja muistuttavaan liian suureen telttaan. Kenties neito halusi asuvalinnallaan kunnioittaa bileiden isäntämaata, jossa traditionaalinen pukeutuminen on plussaa. Suuri pussipuku kuitenkin syö neidon kauniin vartalon - kasvot taas jäävät huolittelemattoman hiusverhon taa.

Verhomuoti vetoaa ilmeisesti myös muihin, sillä myös Kate Hudsonin (oik.) vihreä ensi-iltaluomus näyttää koonneen itsensä ikkunatarvikeliikkeen takahuoneessa. Etumuksen kruunaavat kummallinen saumaus ja jouluista fiilistä tuova hopeakuviointi. Myös hihoihin on kiinnitetty pitkät hopeahapsut. Kenties kyse on olohuoneen ikkunoissa yleensä roikkuvista vetimistä...

Glitterikaupan kautta

Näyttelijä Kate Blanchettin puku on singahtanut suoraan tähtitaivaalta! Kokonaan paljetteihin peitelty puku on kenties hankittu heijastamaan paparazzien salamat takaisin.Neidon beigenvärisistä legginseistä voi jokainen tehdä omat päätelmänsä, sillä ne kurkistavat iloisesti mekon alta.

Muoti-ikoninakin pidetty Madonna (oik.) mokaili Cannes Film Festivalin ensi-illassa. Neidon huippumuotiluomus on ryöminyt 1980-luvulta, mikäli teemme päätelmämme paljettien määrästä. Helman kummallinen leikkaus jättää silppurilla viimeistellyn vaikutelman, eikä yhtäkkiä valkeaksi muuttuva väri ainakaan paranna vaikutelmaa.

Puolijulkkikset tyylirikossa

Lindsay Lohan (vas.) pääsi pahamaineisen kriitikon, mr. Blackwellin, viimeiseksi jääneelle tyylimokalistalle. Saavutus lienee sekin... Nykyisin näyttelijäksi ja laulajaksi tituleerattava neito on valinnut vihreään asuunsa täysin sopimattomat kengät; tyylimoka, johon hän on sortunut aiemminkin. Lohan on myös syyllinen rikollisen lyhyiden hameiden ihannointiin.

Myös eläinaktivistit ovat löylyttäneet neitoa: hänet on useita kertoja valittu maailman huonoiten pukeutuvaksi julkkikseksi PETA-järjestön toimesta. Yhden vuoden mokailut tuskin painavat Lohanin vaakakupissa paljoakaan.

Katie Rose (oik.) on brittien tv-juontaja. Toivottavasti hän ei esiinny lähetyksessä harmaassa, kiiltelevässä rääsymekossaan. Puvun alaosa riitelee lähestulkoon verisesti yläosan kanssa. Tällaisessa asukokonaisuudessa kuitenkin sopii esiintyä esimerkiksi aiemmin mainitun Lindsay Lohanin emännöimiin pippaloihin. Syy asuvalintaan lienee se, että Rose haluaa viedä Lohanin paikan mr. Blackwellin listalla...

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat