Mainos

VR:n johtaja ei halua arvioida taloudellisia tappioita

VR ei halua arvioida taloudellisia tappioita, jotka lipunmyyntijärjestelmän tekniset ongelmat ovat yhtiölle aiheuttaneet. Matkustajaliikenteestä vastaavan johtajan Antti Jaatisen mukaan tällaisen aika on joskus myöhemmin.

Jaatinen ei halua myöskään kommentoida, aikooko VR vaatia korvauksia tietojärjestelmän toimittaneilta Accenturelta ja Tiedolta. Jaatinen sanoo, että VR keskustelee asiasta yhtiöiden kanssa myöhemmin.

Jaatisen mukaan VR, Accenture ja Tieto eivät osaa tarkkaan sanoa, milloin lipunmyyntijärjestelmä toimii moitteettomasti. Hän korostaa, että tällä hetkellä suljettuna olevien lippuautomaattien osuus myynnistä on kymmenen prosenttia.

- Ei tämä minun mielestäni ole kaaos. Totta kai siellä on ollut hitautta, asemilla ruuhkaa ja hetkittäin automaatit ovat olleet pois päältä. Tällä hetkellä tilanne on rauhallinen ja pikkuhiljaa voimme avata automaatteja asiakkaita palvelemaan.

VR:n toimitusjohtaja Mikael Aro on pysynyt lipunmyyntijärjestelmän teknisten ongelmien ajan hiljaa. Jaatisen mukaan syy on vastuunjaossa.

- Minä vastaan matkustajaliikenteestä kokonaisuutena, ja olen ensimmäinen vastuunkantaja järjestelmän toteutuksessa ja toimivuudessa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.