Mainos

VR: Junaliikenne palautumassa normaaliksi

Junaliikenne on palautumassa normaaliksi, mutta yksittäiset kaukoliikenteen junat kuitenkin myöhästyvät illan mittaan kymmenestä minuutista puoleen tuntiin.

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä on vielä ruuhka-aikana supistettu liikenne pääradalla, mutta junat kulkevat lähes normaalin aikataulun mukaisesti.

Helsingin ja Tikkurilan välillä kulkevat I-junat ja Helsingin ja Keravan välin K-junat korvataan N-tunnuksella kulkevilla junilla. Junat pysähtyvät kaikilla väliasemilla Helsingin ja Keravan välillä. N-junat kulkevat kuusi kertaa tunnissa molempiin suuntiin.

Helsingin ja Saunakallion välillä kulkevat G-junat on peruttu.

Helsingistä Riihimäelle klo 15.36, 16.02 ja 16.36 ja Helsingistä Lahteen klo 16.25 lähtevät tunnuksettomat junat on peruttu.

Myöhästymiset alkoivat aamulla huonon sään myötä. Lumentulo aiheutti muun muassa vaihteenkääntöongelmia ja laitevaurioita. Tänään on joulun menoliikenteen vilkkain matkustuspäivä.

Lisää tietoa muutoksista saa VR:n nettisivuilta www.vr.fi kohdasta Poikkeukset liikenteessä, VR:n puhelinpalvelusta numerosta 0600 41 900 ja asemilta. Puhelun hinta on euro lisättynä paikallisverkkomaksulla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.