Mainos

Voitti 21 miljoonaa - piti voittolappua viikon sukassaan

Viime viikolla Eurojackpotissa 21,3 miljoonaa euroa voittanut tanskalainen on löydetty. Voittaja piti voittolappua viikon verran tallessa sukassaan ja sulatteli voittoaan.

Pohjoismaiden suurin Eurojackpot-voitto osui viime viikolla Tanskaan, mutta voittajaa ei heti löytynyt. Tanskassa ehdittiin jo spekuloida voiton kohtaloa, sillä peli oli ostettu kööpenhaminalaisen sairaalan myyntipisteessä. Ties vaikka voittaja olisi vakavasti sairas.

Nyt kuitenkin Tanskan peliyhtiö Danske Spil on tavoittanut megapotin napanneen miehen. Kööpenhaminalainen viisikymppinen mies oli sulatellut voittoaan kaikessa rauhassa ja säilyttänyt 21,3 miljoonan arvoista voittotositettaan sukanvarressa.

Hän ei ollut kertonut voitosta kenellekään, ei edes kahdelle lapselleen.

– Kun kuulin voitosta, laitoin voittokupongin oikeaan sukkaani talteen, mies kertoi.

Rahoilla talo Etelä-Euroopasta

Mies pelaa Eurojackpotia säännöllisesti, mutta voitto ei osunut vakioriviin. Hän oli ottanut vakioriviensä lisäksi neljä uutta riviä, joista yhteen osui Eurojackpotin täysosuma. Voittorahoille on jo suunnitelmia.

– Haaveissani on ostaa asunto Etelä-Euroopasta. Ehkä vaihdan myös nykyisen asuntoni omakotitaloon. Osan rahoista aion sijoittaa, mies kertoo.

Eurojackpotin 21,3 miljoonan euron voitto (kierros 43/2012) on Tanskan pelihistorian suurin voitto. Eurojackpotia pelataan Suomen ja Tanskan lisäksi myös Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Sloveniassa ja Virossa. Aiemmat Eurojackpotin päävoitot ovat osuneet Saksaan.

Suurimmat suomalaiset Eurojackpot-voitot ovat kierrokselta 20/2012 Helsingin Herttoniemen Erätorin R-kioskilta noin 278 000 euroa sekä Veikkauksen nettisivulla pelattu noin 157 000 euron voitto, joka meni Tuusulaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.