Mainos

Voita shoppailumatka Eurooppaan!

Haluatko lähteä upealla shoppailumatkalle Saksaan tai Puolaan kolmen ystäväsi kanssa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Osallistu Finnlinesin kilpailuun, jonka palkintona on neljän hengen laivamatkat Euroopan ostosparatiiseihin.

Osallistumalla Finnlinesin kilpailuun voit voittaa laivamatkat Saksaan ja Puolaan neljälle hengelle. Tule ja koe matkustajarahtialuksen tunnelma, matkanteko on rauhallista ja kiireetöntä. Matkustat mukavassa hytissä ja nautit maukkaita aterioita runsaista buffet-pöydistä ilman kiirettä ja hälinää. Viihdykettä matkalla tarjoavat laivan baari, myymälä, kuntosali sekä saunaosasto porealtaineen.

Voita matka shoppailijan suosikkikohteisiin

Saksan hyvät ostosmahdollisuudet ovat vain lyhyiden välimatkojen päässä Travemünden ja Rostockin satamista. Puolassa Gdynian, Gdanskin ja Sopotin muodostama kolmoiskaupunki on hintatietoisen shoppailijan suosikkikohteita. Ostoskatujen runsaan tarjonnan lisäksi metropolialueella on lukuisia suuria ostoskeskuksia.

Finnlinesin kilpailun upeana palkintona ovat edestakaiset laivamatkat neljälle hengelle vapaavalintaisesti reiteillä Helsinki-Travemünde, Helsinki-Rostock tai Helsinki-Gdynia. Palkintoon sisältyy A-luokan hytti (16 m2) neljälle hengelle ateriapaketit koko matkan ajaksi sekä henkilöautopaikka.

MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.