Mainos

Voita käyttöösi De Luxe -hytti Helmen sinkkuristeilyllä!

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa kaksi De Luxe -hyttiä käyttöösi sinulle ja kolmelle ystävällesi Helmi-risteilylle torstaina 2.12. Kokoa kaveriporukka kasaan ja nauti Baltic Princessin sinkkuristeilyn tunnelmasta!

Tanssimista aamuun asti, hyvää ruokaa ja juomaa, helliviä hoitoja, hauskanpitoa, shoppailua ja hyvää seuraa… tätä kaikkea on Helmi-risteily! Lavalla nähdään kuumat Scandinavian Hunksit ja vauhdikkaita bändejä. Mahtavan viihteen lisäksi risteilyllä voi osallistua hyödyllisiin terveyteen ja hyvinvointiin keskittyneisiin luentoihin tai vaikkapa kokeilla kesän hittilajia Zumbaa® ammattitaitoisen Zumba-ohjaajan opastuksella. Lisäksi Baltic Princessillä on tarjolla Hera Salonkien ihania minihoitoja edulliseen hintaan. Minihoidot varataan laivalta ja Zumba® -opetus on ilmainen.

Viihtyisän kahden hengen De Luxe -hytin palveluihin sisältyy erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet.

Kerro hauskin risteilymuistosi

Osallistu kilpailuun ja kerro meille hauskin risteilymuistosi! Mikäli et ole koskaan ollut risteilyllä, voit myös kertoa mitä odotat risteilyltä. Voittajat sitoutuvat risteilyn jälkeen antamaan haastattelun, jossa kysytään muun muassa arviota Helmi-risteilystä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.