Voiko ulkonäkö enää karummaksi mennä – nenä täysin murskaksi vapaaottelussa: "Tuo vaatii yhdeksän kuukauden tauon ennen kuin se toimii taas"

Makwan Amirkhani palasi komeasti UFC-kehään 0:42
Videolla kuvavideo Makwan Amirkhanin paluusta UFC-kehään.

Vapaaottelija Mike Perryn ulkonäkö meni täysin uusiksi viimeöisessä ottelussa Vicente Luqueta vastaan Uruguaysa järjestetyssä UFC-illassa. Aiheesta kertoo Sportbladet.

Perry sai polvesta kasvoihinsa ja nenä murtui brutaalisti. Verenvuoto oli todella voimakasta. Perry jouduttiin viemään yöllä sairaalaan hengitysvaikeuksien takia. 

– Luulen, että hänellä on vaikeuksia hengittää. Se on melkoinen ongelma, selostaja Magnus Cedenblad sanoi samalla, kun veri ruiskusi Luquen yläkehon päälle.

Nenä murtui pian tämän jälkeen ja se painui sivulle. 

– Se on murtunut. Tuosta tulee yhdeksän kuukauden tauko ennen kuin se voi toimia jälleen, toinen selostaja Waldo Zapata jatkoi.

Perry hävisi ottelun, mutta se ei johtunut murtuneesta nenästä. Ottelun jälkeen nenän kautta hengittäminen kävi niin vaikeaksi, että hänet vietiin sairaalaan röntgeniä varten. Yhdysvaltalainen Perry on ollut vapaaotteluammattilaisena vuodesta 2014 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat